Slanic Moldova |Str Vasile Alecsandri 7

  • Conferinte
  • Conferinte Galerie
  • Conferinte Galerie

SALA CONFERINTE

Comunicarea joaca un rol din ce in ce mai important in viata noatra de zi cu zi. Noi oferim alternativa in cazul situatilor in care compania dumneavoastra doreste aplicarea unui curs de specializare pentru angajati, sau expuneri pe anumite teme de interes pentru mai multe persoane care activeaza in acelasi domeniu. Poate spatiul firmei dumneavoastra nu permite participarea unui numar de oameni care sa fie satisfacator sau poate ca vreti sa organizati o sedinta departe de ochii curiosi ai concurentei. Ori poate ca va aflati in situatia in care se doreste imbinarea utilului cu placutul si compania dumneavoastra decide ca aceste intalniri sa aiba loc intr-un cadru la fel de organizat, care sa permita insa si momente de relaxare dupa participarea la aceste discutii. Atunci cand nu dispuneti de o locatie potrivita pentru scopul nostru sau cand locatia pe care o detineti nu corespunde ca dotari sau ca posibilitati de gazduire a numarului de persoane care este asteptat sa participe, cea mai la indemana solutie este inchirierea unei sali de conferinte pe care noi o putem oferi, o sala care sa va vina in intampinare cu tot ceea ce este necesar pentru asigurarea bunei desfasurari a unui eveniment. 

Calitatea, seriozitatea si profesionalismul au fost si vor ramane intotdeauna elementele definitorii in ceea ce priveste activitatea noastra. Suntem dedicati oferirii celor mai bune servicii, astfel incat reintoarcerea in hotelul nostru sa nu constituie doar o necesitate ci o veritabila placere. Sala de conferinte are o capacitate de 40 de locuri, ideala pentru oranizarea de evenimente corporate, cursuri, seminarii etc.

-VIDEO PROIECTOR

-FLIP-CHART

-SISTEM SONORIZARE

-SPATII COFFEE BREAK

.

 
 
HOTEL NEMIRA

Situat in inima Statiunii Slanic Moldova, chiar la poalele Muntilor cu acelasi nume, Hotelul Nemira isi intampina oaspetii cu o atmosfera reconfortanta, apreciata atat de cei dornici sa se relaxeze cat si de oamenii de afaceri. Gasiti in imediata apropiere partia de ski Nemira si, la doar 5 minute de mers pe jos, parcul si izvoarele curative atat de renumite ale statiunii.

CONTACT