Slanic Moldova |Str Vasile Alecsandri 7

DETALII

 La check-in, trebuie sa prezentati un document de identitate cu fotografie si un card de credit. Va rugam sa retineti ca satisfacerea tuturor cererilor speciale se va face functie de disponibilitate si ca se pot aplica taxe suplimentare.Va rugam sa transmiteti in avans la Hotel Nemira ora estimata a sosirii dumneavoastra, folosind detaliile de contact transmise in confirmarea rezervarii.

 

Copii si paturi suplimentare. Toti copiii sunt bineveniti.

Gratuit! Toti copiii cu varsta pana la 2 ani sunt cazati gratuit daca folosesc patuturi.

Toti copiii cu varsta pana la 12 ani platesc daca folosesc paturi suplimentare. Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este 1.

Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel

Animale de companie. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Fumatul este permis doar in spatiile special amenajate!

 

FACILITATI

  • WIFI
  • DOUA PATURI
  • SEIF
  • BALCON INDIVIDUAL
  • MINIBAR
  • 7/24 ROOM SERVICE
  • SUPRAFATA 27mp
SLĂNIC MOLDOVA prognoza meteo
Tab Image

Hotel Nemira va ofera posibilitatea de a va recrea si rasfata intr-unul din cele mai moderne centre de relaxare si welness din Slanic Moldova, ce dispune de piscina, sauna uscata, sala de fitness si terasa. Dupa o sedinta de fitness sau o plimbare cu bicicelta prin imprejurimi, va invitam la o baie relaxanta sau un inot revigorant in cea mai mare piscina acoperita. Puteti sta la umbra, inauntru sau la terasa, iar daca doriti sa va bronzati puteti face o baie de soare pe sezlongurile exterioare in timp ce savurati un suc racorior sau un cocktail exotic in aer liber. Sala de fitness este utilata cu aparate cardio (biciclete eliptice, banda de alergat, steper profesional) si de tonifiere musculara moderne pentru a va mentine in cea mai buna forma.

Tab Image

Restaurantul Hotelului Nemira este destinat oaspetilor, organizatorilor de conferinte si traininguri dar gazduieste si evenimente personale sau petreceri private. Bucatarie: locala, internationala Deschis pentru: Mic dejun, Pranz, Cina Meniu: Bufet si à la carte Capacitate: 60 locuri.

Tab Image

Mult timp denumită „Perla Moldovei”, Slănic Moldova este cea mai importantă staţiune balneo-climaterică de interes naţional din Regiunea de nord–est a ţării. Denumirea de Slănic vine de la râul Slănic, de-a lungul căruia este aşezată staţiunea. Cuvântul ,,Slatini”- însemna ,,Pârâul Sărat” în slava veche şi vine parcă să sublinieze principala caracteristică a localităţii: existenţa izvoarelor minerale şi a efectelor lor curative. Localitatea este situată în judeţul Bacău, la baza muntelui Nemira, la o altitudine de 530 metri. Datorită aşezării ei deosebite – între culmile munţilor – aerul este bogat în aerosoli, răşini şi ioni negativi de oxigen. Staţiunea beneficiază de un climat relaxant şi tonifiant, de crutare şi sedativ – stimulativ în acelaşi timp. Toate acestea conferă Slănicului caracterul de staţiune climaterică.

FORMULAR REZERVARE
HOTEL NEMIRA

Situat in inima Statiunii Slanic Moldova, chiar la poalele Muntilor cu acelasi nume, Hotelul Nemira isi intampina oaspetii cu o atmosfera reconfortanta, apreciata atat de cei dornici sa se relaxeze cat si de oamenii de afaceri. Gasiti in imediata apropiere partia de ski Nemira si, la doar 5 minute de mers pe jos, parcul si izvoarele curative atat de renumite ale statiunii.

CONTACT