DESPRE NOI

33 item(s) « 2 of 2 »

Situat în inima Stațiunii Slănic Moldova, chiar la poalele Munților Nemira in imediata apropiere a partiei de ski Nemira si la doar 5 minute de mers pe jos de parcul Slanic si izvoarele curative ale statiunii ,hotelul Nemira este un hotel elegant , impunator si totodata deosebit de primitor.

În interiorul acestuia se impletesc designul contemporan cu elemente naturale din lemn masiv și granit, suprafețele vitrate și terasele scăldate de lumină naturală ce sunt înnobilate de aerul tare și proaspăt de munte toate acestea fiind gandite doar pentru confortul oaspetilor nostri .

Pentru noi conteaza ceea ce este important pentru dumneavoastra , de aceea  va invitam sa ne treceti pragul , sa uitati de grijile cotidiene si de agitatia zilnica si sa va bucurati de linistea pe care noi v-o oferim.

Deoarece este un hotel care se respecta pe sine vom acorda o atentie deosebita ca si oaspetii acestuia sa fie intampinati si tratati cu acelasi respect si buna dispozitie .

Vom incerca sa ne ridicam peste asteptarile dumneavoastra in asa fel incat sa va facem un sejur de neuitat si sa reveniti la noi ori de cate ori veti cauta o oaza de liniste si de relaxare.

Te rugam , draga oaspete , vino si lasa-te cuprins de tot ceea ce inseamna relaxare , naturalete si  confort !