EVENIMENTE SPECIALE

18item(s)

 

Ai visat dintotdeauna la o nunta ca-n povesti  ?

Noi iti putem oferi spatiul perfect unde tu sa te simti ca o printesa in cea mai importanta zi din viata ta !Te putem consilia si sprijini pe tot parcursul evenimentului planificand pana la cel mai mic detaliu succesul acestuia.

Vei avea parte de clipe de neuitat, romantism si multa distractie !

          Iti doresti o aniversare memorabila ?

Echipa noastra tanara si dinamica va fi extrem de incantata sa-ti poata oferi o seara de neuitat alaturi de prietenii tai .Va putem asigura servicii profesionale astfel incat peste ani sa puteti privi cu melancolie la momentele care va vor fi imortalizate in poze sau filmari.

Cauti locul perfect pentru botezul micutului tau ?

Pentru prima petrecere din viata micutului tau vom  pregati cele mai frumoase amintiri pe care nu le ve-ti uita niciodata !Vom pretui evenimentul in cele mai  mici detalii pentru dumneavoastra si pentru ca amintirile sa ramana vii in memoria tuturor invitatilor !

Amplasamentul si spatiul  de 60 de locuri de care dispune Salonul Phoenix  este ideal pentru organizarea tutror evenimentelor speciale din viata dumneavoastra .

Speram ca ospitalitatea noastra , atmosfera calda si prieteneasca  sa va aduca multe satisfactii , bucurii si clipe de neuitat .

Va asteptam cu drag !